tirsdag den 11. juni 2013

Verdens bedste havregrynskager med hindbærskum


Start med at lave havregrynskager
Havregrynskager Ingredienser:
100 gram Margarine
110 gram Havregryn, finvalsede
150 gram Sukker
1 Æg
1 tsk. Bagepulver
1 tsk. Hvedemel
1 - 2 spsk kakao pulver

Smelt margarine og havregryn blandes i, herefter blandes resten i pånær kakao pulver. Del potionen i 2 - put kakao pulver i den ene potion. 

Bag med god afstand på pladen imellem kagerne. Bages 8-10 minutter ved 200 grader C.  eller til de er lysebrune.

Lad kagerne køle af til de er helt kolde - tiden kan bruges til at lave hindbærskum. 

Tips:

Jeg sætte kagerne på med en tsk. padsene størelse


Hindbærskum
Ingredienser:
1 kvart piskefløde
200 g. hindbær evt. fra frost men de skal være optøet
50 g. sukker

Put hindbærene i en gryde og varm op, put sukker i og rør til hindbærer er blevet til en pure. Smag evt. til og put mere sukker i hvis man ønsker. Husk dog på at havregrynskagerne er meget søde. Put hindbærpure i køleskabet da den skal være helt kold når den skal bruges. 

Pisk fløden til flødeskum - og vend forsigtigt den kolde hindbærpure i lidt efter lidt - der må ikke komme så meget hindbærpure i at skummen bliver flydene. 

Nu kan du anrette - Jeg bruger en lys og en mørk(kakao) havregrynskage til en hver potion og imellem ligger jeg en klat  hindbærskum. 

Velbekomme 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar